Yılmaz, Seyrantepe Mahallesi’ni ziyaret etti

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Seyrantepe Mahallesi’ndeki yurttaşlarla buluştu. Yılmaz, bölge halkının taleplerini dinledi ve kendileriyle fikir alışverişinde bulundu

GÜNCEL - 08-05-2024 23:25

Umut Yılmaz, Seyrantepe Mahallesi’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk ziyaretini mahalle muhtarlığına yapan Yılmaz, daha sonra esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyarette Umut Yılmaz, mahalle sakinlerinin günlük yaşantılarını daha yakından tanımak ve mahalledeki sorunları yerinde gözlemlemek amacıyla bölgeyi dolaştı. Karşılaştığı her vatandaşla selamlaşan Yılmaz’a yoğun ilgi gösterildi. Yılmaz, yaşlılar ve çocuklarla özel olarak ilgilendi.

Yurttaşın; sorun, ihtiyaç, talep, beklenti ve önerilerini dikkatle dinleyen Yılmaz, istişarenin önemine vurgu yaptı. Güçlü iletişim bağlarıyla yaşanan tüm sorunların kolaylıkla çözülebileceğine işaret eden Yılmaz, yurttaşın belediye yönetimine olan güvenini artırarak, yerel yönetim ile yurttaşlar arasında daha güçlü bir diyalog oluşturacaklarını ifade etti. Umut Yılmaz, misafirperverlikleri dolayısıyla Seyrantepe sakinlerine teşekkür etti.

Yurttaşlar; sorun, ihtiyaç, talep, beklenti ve önerilerini dikkate alarak çözüm odaklı yaklaşım ortaya koyan Umut Yılmaz’a olan güvenlerini dile getirdi.

Günün Diğer Haberleri