GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-03-2024 00:59   Güncelleme : 28-03-2024 16:40

“Reklam değil hizmet yapan bir belediyeyeyiz”

Şehitkamil Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, “Reklam yapan bir belediye değiliz ama hizmet yapan bir belediyeyeyiz. Çok şükür Türkiye’de borcu olmayan ender belediyelerden bir tanesi Şehitkamil Belediyesi” dedi

“Reklam değil hizmet yapan bir belediyeyeyiz”

Akşam saatlerinde Hacıbaba ve Eyüpsultan Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Fadıloğlu, miting havasında gerçekleşen ziyarette büyük bir coşkuyla karşılandı. Fadıloğlu’na, yoğun ilgi ve sevgi gösterildi.

“Şehitkamil her zaman önde”

Rıdvan Fadıloğlu, mahalle sakinlerine yönelik yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

“Allah razı olsun kardeşlerim. Gaziantep, Türkiye’de en hızlı gelişen şehirlerden bir tanesi. Gaziantep’in içerisinde de Şehitkamil çok farklı. Bu farklılık yalnızca bizden değil, sizlerin desteğiyle oluyor. Bu bölgede üreten çalışan herkesin sayesinde yaşanabilir kentler sıralamasında Şehitkamil her zaman önde. Yeni oluşacak mahallelerde gördüğümüz gibi hemen yanı başımızda Karacaahmet’ten başlamak üzere, Belkıs Mahallesinden başlamak üzere, Fıstıklık’ı örnek göstererek, Göktürk’ü örnek göstererek Allah’ın izniyle şehrimiz kuzeye doğru genişliyor ve Şehitkamil’in merkezi artık Otogar civarı, Hacıbaba ve Eyüpsultan civarı olacak. Biz belediye olarak da size komşu geldik. Niye? Şehitkamil, kuzeye doğru gittikçe biz de merkezde olmamız gerekti. Bugün sizlere daha yakınız ve hizmetlerimizle de daha yakında olacağız. Şu ana kadar bu memleketin çocuklarına destek olmak adına, eğitime destek olmak adına 27 tane kütüphaneyle hizmet verdik. Evet, reklam yapan bir belediye değiliz ama hizmet yapan bir belediyeyeyiz. Çok şükür Türkiye’de borcu olmayan ender belediyelerden bir tanesi Şehitkamil Belediyesi. Bunlar sizler sayesinde oldu.”

AdminAdmin